top of page
Salwa dansacademie.png

Ik help je om je leven te dansen en het naar een hoger niveau te tillen

In deze gratis opleidingje leert de 3 veelgemaakte fouten die jonge choreografen maken. 
Als je moet choreograferen voor een groot evenement, een open podium, een wedstrijd, dan helpen deze tips je om een originele choreografie voor jou of je leerlingen te maken.

 Groet,  Ik ben  Salwa

portret Salwa.jpg


Je suis danseuse, choregraphe, dansprofessor en coach de vie .... mais out, je suis une rêveuse, dédiée à aider mes élèves et clients to devenir des danseurs incroyables, des êtres humaines incroyables quel quel que soit ou niveau of onze connaissances technieken, of uw ontwikkelingsstadiumpersoneel. Je kunt je inzetten als hulp bij het voelen van je leven, bij de dans of bij de coaching. Et pourre événement special, je créerai en dirigerai een spektakel dat uniek en absoluut magisch is!
 

Ik heet

Eszter-Maura

fbsize-3568-copy3.png

Je bent een zeer curieuse, extraverte persoon die op zoek is naar nieuwe dingen; une architecte devenue interprète & traductrice devenue danseuse (et écrivaine/poète); en een "heilige baroudeuse" die de fietsroute van Europa weergeeft. 

Je hebt een danseuse met 23 jaar ervaring in oosterse dans, kennissen van traditionele dans en sociale wereld tel que la salsa, de bal folk of de flamenco, en plus de 15 jaar van de formatie in klassieke muziek. Voor moi, danser, het is de créer van de verbindingen: met zo'n même, pour mieux se sentir dans son corps; met de muziek, en met de andere, deel je de vreugde van de danser.

bottom of page