top of page

Ik help je om je leven te dansen en het naar een hoger niveau te tillen

Hoiik ben  Salwa 


Ik ben een danser, choreograaf, leraar en coach .... maar bovenal ben ik een dromer, toegewijd om mijn studenten te helpenwordengeweldige dansers  ongeacht hun niveau of technische kennis in buikdans en tribale fusiondans. En omdat dans niet alleen om techniek gaat, til ik hun charisma en zelfvertrouwen naar een hoger niveau en zorg ik ervoor dat ze krachtig belichaamd worden. En voor uw speciale evenement zal ik een onvergetelijke show creëren en regisseren die uniek en absoluut magisch zal zijn!

 

In deze gratis opleidingje leert de 3 veelgemaakte fouten die jonge choreografen maken. 
Als je moet choreograferen voor een groot evenement, een open podium, een wedstrijd, dan helpen deze tips je om een originele choreografie voor jou of je leerlingen te maken.

Mijn welkomstgeschenken voor jou

In deze gratis opleidingje leert veel tips om te ontdoen van wat je ervan weerhoudt om te floreren als je in het openbaar moet improviseren. Uittreksel uit mijn online les.

Of je nu beginner of gevorderd bent, met deze oefeningen kun je je techniek leren of uitproberen, maar let op de meditatie aan het einde om je charisma te laten groeien voor het dagelijks leven of op het podium

Wat ze erover zeggen...

142401331_424896265605870_57131891501536

Hanane - België

TER PLAATSE - ORINTAAL GEAVANCEERD NIVEAU EN TRIBAL FUSION

Ik volg al bijna 5 jaar Salwa's cursussen en het is een van de meest complete en gevarieerde cursussen in Brussel van de cursussen die ik heb getest. Salwa is een indrukwekkende en inspirerende danseres met originele choreografie en onberispelijke techniek. Ik volg de geavanceerde technische cursus en hij is een zeer strikte en veeleisende leraar die de bewegingen duidelijk uitlegt en afbreekt. Ze komt elk jaar terug met originele choreografieën en uitdagingen op verschillende stijlen, zodat we altijd leren (saidi, baladi, drumsolo, irak, sluier, mejancé, tribal, enz.). Ik zal zijn cursus voor alle niveaus aanbevelen!

141401925_245363580533239_18834245266731

Vedrana - Kroatisch

OP SITE - OOSTERSE DANS GEAVANCEERD NIVEAU

Een van de beste oosterse dansscholen in Brussel voor alle dansniveaus, van kinderen tot ervaren dansers. Salwa is een uitzonderlijke lerares, zeer goed geïnformeerd in zowel de theorie als de geschiedenis van oosterse dans, innovatief in haar choreografieën, methodologisch in haar lesgeven en zeer inspirerend en bemoedigend om je verder te helpen in je dans. ze richt zich zowel op de technische aspecten van de dans, terwijl ze je tegelijkertijd helpt je eigen kenmerkende stijl te verkennen en te groeien als danser. zeer sterk aanbevolen.

69578512_10216840360056104_3390114916202

ON-LINE: MIJN PERFECTE CHOREOGRAFIE OOIT

Deze les geeft je zeer handige tools om een choreografie te maken, te beginnen met het analyseren van je muziek, je emoties en je bewegingen. Ook leer je heel praktische tips om met je muziek te werken en je eigen signatuurbewegingen te ontwikkelen. Ik kan Salwa's webcursus van harte aanbevelen, wees er gewoon klaar voor en maak er tijd voor in je agenda! Het werkt, maar je moet ook werken. De dingen die je leert, kunnen je in de toekomst van pas komen bij al je choreografische creaties. Bedankt Salwa voor je hartelijke en persoonlijke begeleiding!

Claire%20temoignage_edited.jpg

ONLINE : MIJN BUIKBUTTON EN MIJ

Met Salwa dansen is de vrouw ontdekken die in jou zit

Degene die alleen vraagt om te leven, te glimlachen, te bloeien.

Salwa is niet alleen een uitstekende oosterse danseres die haar kennis van de kunst van deze dans deelt, ze is ook een geweldige vrouw die je helpt je eigen dans te vinden.

Vandaag heb ik de kans om deel te nemen aan haar online lessen waarin ze ons helpt te werken aan onze perceptie van onszelf, van onze dans.

Via (internationale) uitwisselingen tussen dansers, via meditaties, oefeningen, uitdagingen, huiswerk, leidt ze ons naar de geneugten die dans in al zijn vormen met zich meebrengt.

Een geluk dat ik je aanraad om te komen delen.

Katja - Finland

Claire - België

bottom of page