top of page

BOEK EEN ONVERGETELIJKE SHOW

Boek een voorstelling

Mijn choreografische specialiteit richt zich op het maken van sprookjesvoorstellingen die je laten reizen en uit de weg gaan, maar die mensen ook buiten de gebaande paden brengen die men gewoonlijk kent van oosterse dans of oosterse danseressen.

Voor puristen van oosterse muziek en oosterse dans, zet ik solo- of groepsshows van grote elegantie op, waarbij de kostuums kunnen worden aangepast aan de gevoeligheden van elke cultuur en de muziek kan voldoen aan de behoeften van elke cultuur. (Kostuums met de buik bedekt, op oriëntaalse klassieke of folkloristische muziek die specifiek is voor elk land van het Oosten: saidi, dabke, Turkse romein, khaleeji, irak, chaabi, enz.)

Voor degenen die iets meer verbazingwekkends en ongewoons willen, kan ik shows aanbieden met leds, sabels, fans, Isis-vleugels, duizend-en-een-nacht-sferen die oriëntaalse dans en bollywood, hiphop, zigeuner- of flamenco-smaak combineren.

De shows kunnen variëren van 5 tot 10 minuten voor bedrijfsgala's of niet-oosterse evenementen die een oosters tintje willen, tot 3 keer 15 tot 20 minuten als het hoofdthema van de avond het Midden-Oosten is, of duizend-en-een-nacht.

Ik ben ook een van de weinige mensen in Europa die wervelende dansen geeft, vergelijkbaar met de uitvoeringen van wervelende derwisjen, maar met accessoires die er een hypnotiserende dans van maken

En natuurlijk is een combinatie van stijl en geslacht heel goed mogelijk.op jouw manier, maar die mensen ook buiten de gebaande paden brengen en fotos maken van oosterse dans of oosterse dansers.

Voor puristen van oosterse muziek en oosterse dans, zet ik solo- of groepsshows van grote elegantie op, of de kostuums kunnen worden aangepast aan de gevoeligheden van elke cultuur, en de muziek kan aan de behoeften voldoen (kostuums met de buik bedekt, op oosterse klassieke of folkloristische muziek die specifiek is voor elk land van het Oosten: saidi, dabke, Turkse roman, khaleeji, irak, chaabi, enz.)

Voor degenen die iets meer verbazingwekkends en ongewoons willen, shows, shows met leds, sabels, fans, vleugels van isis, duizend-en-een-sferen van aladins met een fusie van oosterse dans en bollywood, hiphop, in gypsy, flamenco.

De shows kunnen variëren van 5 tot 10 minuten voor zakelijke galas of niet-oosterse evenementen maar die een oosters tintje willen, tot 3 keer 15 tot 20 minuten als het hoofdthema van de avond het oosten is, of de mijlen en één nacht.

Ik ben ook een van de weinige mensen in Europa die wervelende dansen geeft, vergelijkbaar met de uitvoeringen van wervelende derwisjen, maar met accessoires die er een hypnotiserende dans van maken

En natuurlijk is een combinatie van stijl en geslacht heel goed mogelijk.
 

bottom of page